Kraanverhuur

Diensten

Hijsen en liften op grote en kleine locaties, onmogelijk bestaat voor ons niet.

Sinds de oprichting in 2019 zijn wij uitgegroeid tot “de krachtpatser” in hijs en takelwerk. Wij denken nooit in problemen maar altijd in oplossingen. Daarnaast zijn wij een zeer vooruitstrevend en hardwerkend bedrijf met een keur aan compacte hijskranen die wij tot onze beschikking hebben en die u van ons kunt huren. Klik op kraanverhuur. Wij hebben de juiste expertise en materieel in huis om het werk veilig en efficiënt te uit te voeren.

Onze projecten variëren van klein tot groot. Uiteraard spelen wij in op de vragen van onze opdrachtgevers. Zowel logistiek als bouwkundig denken wij graag met u mee. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing of om een fabrieksverhuizing.

Wat bijvoorbeeld te denken van het inhijsen van kozijnen of beglazing die nodig zijn tijdens de renovatie van uw huis. Zelfs daar hebben wij de juiste Hoeflon kraan voor. Onze autolaadkraan biedt dé oplossing om zware of volumineuze ladingen eenvoudig en snel te kunnen laden, lossen of plaatsen met name op beperkt toegankelijke terreinen. Deze is uitermate geschikt voor in de bouw en of industrie.

U stelt de vraag: Waar kan ik een minikraan huren? Liftcase is het antwoord daarop. Zo ziet u, wij denken in oplossingen en niet in problemen. Meer weten? Bekijk onze pagina kraanverhuur. Liever even overleggen, neem gerust contact met ons op of bel met Sander

Small Cranes, big performances.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid