Kraanverhuur bij Liftcase

Over ons en ons kraanverhuur

Liftcase is ontstaan uit vraag vanuit de praktijk. De vraag naar kraanverhuur is groot. Wij zijn een klein bedrijf met grote ambitie en werken met een enthousiast team. Projecten worden steeds groter, locaties kleiner en lastiger bereikbaar. Onze Hoeflon compacte hijskranen zijn uitstekend inzetbaar op de kleinste locaties en passen met gemakt door iedere inloopdeur.

Kraanverhuur gebaseerd op de behoefte van onze klanten met daarbij gebruik makend van een op maat geschreven hijsplan. Op deze manier garanderen wij u een goed advies vooraf en weet u zeker dat u de juiste hijskraan gaat huren. Of het nu gaat om een industriële verhuizing, kwetsbare kunstobjecten of een fabrieksverhuizing, Liftcase beschik over de juiste hijskraan en denkt graag met u mee. Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en niet in kantooruren. Wij hanteren korte lijnen, geven snel antwoord en zijn altijd bereikbaar.

Heeft u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en kunnen dus heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Goed om te weten: Heeft u snel een van onze minihijskranen nodig, maar geen tijd om deze zelf op te halen? Dan brengen wij onze kraan door middel van onze vrachtwagen bij u op locatie. Voor interne machineverplaatsing maken wij gebruik van onze transportcarrier.

Onze lijfspreuk is niet voor niets: Small Cranes, big performances.

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

© 2020 liftcase | Cookiebeleid | Privacybeleid