Wil jij de Hoeflon C1E minihijskraan huren?

Onze Hoeflon C1E minihijskraan is uitstekend inzetbaar op de kleinste locaties en past met gemakt door iedere inloopdeur. Projecten worden steeds groter, locaties kleiner en lastiger bereikbaar. Juist daarom is deze kleine krachtpatser multifunctioneel inzetbaar op projecten voor het hijsen van zware materialen zoals bouwmaterialen of glasplaten.

Waarom kiezen voor de Hoeflon C1E

Huurt u de Hoeflon C1E minihijskraan dan bent u verzekert van een kleine machine die tot grootse prestaties in staat is. Met zijn maximale hijscapaciteit tot 550 kg kunt u behoorlijk uit de voeten. Dit is indrukwekkend te noemen zeker gezien zijn geringe formaat en gewicht. Daarnaast heeft deze kraan een elektrische aandrijving en is radiografisch bestuurbaar.

De Hoeflon C1E in het kort

 • Volledig elektrisch
 • Radiografische bediening
 • Accuaandrijving
 • Zwenkt links en rechtsom
 • Met hijslier
 • Rijden met last
 • Maximale hijscapaciteit tot 550 kg

Twijfelt u of deze Hoeflon minihijskraan wel geschikt is voor uw klus? We hebben alle minihijskranen op een overzichtelijke pagina gezet! 

Heeft u liever advies van onze experts? Neemt u dan direct contact met ons op!

Op de site van Hoeflon vindt u alle gegevens van deze minihijskraan.

Specificaties Hoeflon C1 minihijskraan

Liftcase Minihijskraan verhuur

Minihijskraan verhuur gebaseerd op de behoefte van onze klanten met daarbij gebruik makend van een op maat geschreven hijsplan. Op deze manier garanderen wij u een goed advies vooraf en weet u zeker dat u de juiste hijskraan gaat huren. Of het nu gaat om een industriële verhuizing, kwetsbare kunstobjecten of een fabrieksverhuizing, Liftcase beschik over de juiste hijskraan en denkt graag met u mee. Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk.

Wij zijn altijd bereikbaar
Uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en niet in kantooruren. Wij hanteren korte lijnen, geven snel antwoord en zijn altijd bereikbaar.

Heeft u speciale wensen?
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken met ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en een kei in heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Goed om te weten:
Heeft u snel een van onze minihijskranen nodig, maar geen tijd om deze zelf op te halen? Dan brengen wij onze Hoeflon C1 compacte minihijskraan door middel van onze aanhang, – of vrachtwagen bij u op locatie. Voor interne machineverplaatsing maken wij gebruik van onze transportcarrier.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
 • LIFTCASE kraanverhuur
  Reedijk 7D
  3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid