Wil jij de uithouder CMB750 huren?

De CBM750 is een compacte uithouder voor glas tot 750 kg en een oversteek van maximaal 1900 mm. De steker heeft een laag eigengewicht door de losneembare contramassa-platen. Hierdoor is de steker zeer geschikt voor het gebruik met autolaadkranen.

Alle Glass-Maxx glaszuigers zijn moment-vast te verbinden aan de uithouder. Dit voorkomt het risico op het draaien van de ruit tegen de uithouderbalk. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de ruit 100% recht gesteld kan worden, wat de montage vereenvoudigd.

De Uithouder CMB750 in het kort

Specificaties:
Transportafmetingen (L x B x H): 2995 x 400 x 575 mm
Minimale uitsteek: 800 mm (Werklast = 750 kg)
Maximale uitsteek: 1900 mm (Werklast = 250 kg)

Eigengewicht: 90 kg
Minimaal contramassa-gewicht: 30 kg
Maximaal contramassa-gewicht: 245 kg
Gewicht contramassa-plaat: 21,5 kg

Werklast = 750 kg
Werklast = 250 kg

Minimaal totaalgewicht 120 kg
Maximaal totaalgewicht 335 kg


Kenmerken:

  • Afneembare contramassa-platen voor lager eigen gewicht
  • Zelfremmende kettingaandrijving
  • Moment-vaste opname voor alle Glass-Maxx glaszuigers

Compacte transport- en opslagafmetingen

uithouder CMB750

Materieelverhuur

Kraanverhuur en materiaalverhuur gebaseerd op de behoefte van onze klanten met daarbij gebruikmakend van een op maat geschreven hijsplan. Op deze manier garanderen wij u een goed advies vooraf en weet u zeker dat u de juiste hijskraan gaat huren. Of het nu gaat om een industriële verhuizing, kwetsbare kunstobjecten of een fabrieksverhuizing, Liftcase beschik over de juiste hijskraan en denkt graag met u mee. Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk.

Wij zijn altijd bereikbaar

Uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en niet in kantooruren. Wij hanteren korte lijnen, geven snel antwoord en zijn altijd bereikbaar.

Heeft u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken met ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en een kei in heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.


Goed om te weten: Heeft u snel een van onze minihijskranen nodig? Wij brengen onze Hoeflon compacte minihijskraan door middel van onze aanhang, – of vrachtwagen bij u op locatie, inclusief machinist. Voor interne machineverplaatsing maken wij gebruik van onze transportcarrier. Voor glasplaten maakt u uiteraard gebruik van onze glaszuiger.

 

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid