Wil jij de Autolaadkraan 63 t/m hiab huren?

Door gebruik te maken van een autolaadkraan combineren wij transport, laden, lossen en hijsen in één. Een autolaadkraan wordt veel gebruikt voor het transporteren en plaatsen van bijvoorbeeld glas, voor het hijsen van constructies in kleine ruimtes en bij de houtbouw. Wij beschikken over meerdere autolaadkranen wat ervoor zorgt dat er voor vrijwel elk klus een gepaste autolaadkraan beschikbaar is. Liftcase beschikt ook over al het hulpmateriaal wat u nodig heeft om zo veilig en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Waarom een autolaadkraan huren

Voor al het transport op maat heeft Liftcase de oplossing. Wij helpen u graag om goederen veilig van A naar B te vervoeren. U kunt één of meerdere autolaadkranen bij ons huren. (Ook voor zwaar transport, lengte transport, breedte transport en hoogte transport).

Twijfelt u over het huren van een autolaadkraan? Kom direct in contact met een van onze experts voor een professionele oplossing. Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type autolaadkraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat zijn de voordelen van het huren van een autolaadkraan met verschillende hijscapaciteiten

Een van de voordelen is wel dat deze kranen doormiddel van een afstandsbediening bediend worden. Hierdoor heeft de machinist altijd optimaal zicht op zijn last. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij het werken in nauwe, kleine ruimtes of het plaatsen van glas met behulp van onze glaszuiger. Daarnaast is het mogelijk om onze autolaadkraan in te zetten voor zwaar transport, lengte transport, breedte transport en hoogte transport. Kortom, u kunt met ons wagenpark als het gaat om trekkers en opleggers alle kanten op. Hierbij mag u van ons flexibiliteit, vakbekwaamheid en professionaliteit verwachten.

Autolaadkraan 63 t/m hiab in het kort

  • Maximale hijshoogte: 36 meter van zichzelf 42 meter met Jib
  • Maximale vlucht: 32 meter van zichzelf 38 meter met Extra Jib
  • Maximaal hijsgewicht: 10.000 kg
  • Motor: Euro 6
  • Zwenkbereik: 360°

Liftcase, altijd bereikbaar

Uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en niet in kantooruren. Wij hanteren korte lijnen, geven snel antwoord en zijn altijd bereikbaar.


Heeft u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, en zijn flexibel en kunnen dus heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.


Goed om te weten: Heeft u snel een shovel nodig, maar geen tijd om deze zelf op te halen? Dan brengen wij ons materieel door middel van onze vrachtwagen bij u op locatie.


Waar kan ik een shovel huren? Bij LiftCase in Heinenoord

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid