Op zoek naar materieel?

Hoeflon VL500 glaszuigerHoeflon VL500 Glaszuiger

Glaszuigers zijn ideaal wanneer u hijsklussen uitvoert waarbij ruiten getild moeten worden. De zuignappen van de glaszuiger zijn afneembaar. Voor het plaatsen van langwerpige ruiten kunt u er nog extra zuignappen op plaatsen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om kapotte ruiten. Wel zo prettig.
Hoeflon VL500 glaszuiger

Glass-Maxx S600

De Glass-Maxx S600 is door de verschillende opbouwmogelijkheden veelzijdig in gebruik. Vliesgevels, serre-beglazing of loopglas, de S600 is voor vrijwel alle toepassingen geschikt. De S600 is eenvoudig door één persoon te gebruiken en transporteren door middel van de steekwagen.
Transport carrier

Transport Carrier

Door middel van onze transportcarrier kunnen zware goederen op de juiste locatie geplaatst worden. Onze transportcarrier is zo ontworpen dat hij met het grootste gemak door iedere loopdeur past. Daarnaast is er ook rekening gehouden met een maximale hoogte. De carrier heeft een eigen hoogte van slechts 40 cm, waardoor er nog voldoende ruimte overblijft voor de lading.
Eurotrac W11-E shovel

Eurotrac W11-E shovel

Bij Liftcase is het nu ook mogelijk om onze Eurotrac W11-E shovel te huren. Zo bieden wij een perfecte oplossing voor al uw grondverzetwerkzaamheden. Onze zeer professionele shovel is ook geschikt voor zowel kleine als grote projecten. De shovel is prima in te zetten om zand of aarde te verplaatsen. Dit kan scheppend, maar ook duwend gebeuren. 
Eurotrac W11-E shovel

Uithouder CMB750

De CBM750 is een compacte uithouder voor glas tot 750 kg en een oversteek van maximaal 1900 mm. De steker heeft een laag eigengewicht door de losneembare contramassa-platen. Hierdoor is de steker zeer geschikt voor het gebruik met autolaadkranen.

Huur naast de Glaszuiger of Transport carrier nog een autolaadkraan of mini hijskraan

Heeft u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken met ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, en zijn flexibel en kunnen dus heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid