Transport nodig?

Voor al het transport op maat heeft Liftcase de oplossing.

Liftcase is de partner in transport. Wij helpen u graag om goederen veilig van A naar B te vervoeren. Wij zorgen voor een goede afhandeling en denken graag met u mee het zo efficiënt mogelijk in te plannen. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en de situatie in praktijk.

Liftcase kan onder andere de volgende transporten voor u regelen:

  • Zwaar transport
  • Lengte en breedte transport
  • Elektrisch vervoeren
  • Transport met één van onze autolaadkranen

Onze ervaren chauffeurs zijn dagelijks onderweg voor het vervoer van de meest uiteenlopende ladingen. Dakkapellen, woonunits, kozijnen, jacuzzi’s, staalconstructies, betonelementen, glasbokken, 20 en 40 ft containers, pallets en andere diverse materialen. Dit wordt door onze experts op veilige en efficiënte wijze afgehandeld. Dankzij ons diverse wagenpark kunnen we moeiteloos diverse soorten ladingen vervoeren. Wij beschikken over verschillende trekkers en trailers, autolaadkranen, elektrische vrachtwagens en mini kranen.

Regulier, eenmalig of grote en complexe transportopdrachten?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Niks is te gek, wij zijn flexibel en kunnen dus heel snel schakelen.

Liftcase gaat voor zero emission!

Bent u nieuwsgierig naar ons elektrisch transport? Of onze elektrische hijskranen? Dan bent u bij Liftcase aan het juiste adres. Met ons veelzijdige elektrische aanbod van vrachtwagens tot hijskranen werken wij aan een duurzame toekomst en aan zero emission.

Voor zowel vervoeren als hijsen

Maak kennis met onze autolaadkranen, ook wel bekend als dé vrachtwagen met hijskraan. Gaat u deze autolaadkraan huren dan heeft u zowel het transport als ook het hijswerk in één voertuig. U heeft geen aparte vrachtwagen met een vlakke ondergrond meer nodig. Met onze autolaadkranen kunt u de lading direct van de vrachtwagen halen. Er is geen gedoe met het moeten inschakelen van een aparte kraanwagen. Met onze autolaadkranen kunt u laden, transporteren, hijsen en lossen met slechts één voertuig. Lekker efficiënt.

Uiteraard is de huur van onze autolaadkranen inclusief gecertificeerde en zeer ervaren chauffeurs.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid