Wil jij de Hoeflon C6E minihijskraan huren?

De Hoeflon C6E is een volledig elektrische minihijskraan en beschikt over een hoge hijscapaciteit. Wij zijn trots dat wij de C6E minihijskraan aan ons materieel hebben kunnen toevoegen. Hij is echt dé alleskunner onder de Hoeflon minihijskranen. De elektrische versie is zelfs iets sneller dat de diesel. Met een maximale hijshoogte van 16 meter en met een hijscapaciteit van maximaal 3000 kg kunt u prima uit de voeten. Dankzij de verstelbare stempelpoten bent u verzekerd van een zeer stabiele positie.

Waarom de Hoeflon C6E huren?

De C6E is absoluut uniek te noemen en tilt meer dan zijn eigen gewicht. Deze minihijskraan is geschikt voor het zeer nauwkeurig plaatsen van bijvoorbeeld lichtreclame bakken, gevoelige medische apparatuur, kwetsbare kunstobjecten, te gebruiken bij verhuizingen, interne verplaatsingen of het nauwkeurig in positie brengen van beglazing of stalen balken en dergelijke. Is klein en wendbaar en past gemakkelijk door de ingang van een loopdeur.

De Hoeflon C6E in het kort

 • Volledig elektrisch
 • Compacte hijskraan
 • Tilt zijn eigen gewicht
 • Accu met een lange levens, – gebruiksduur
 • Milieuvriendelijk en bevat geen giftige zware metalen
 • Kan niet exploderen of ontbranden
 • Blootstelling aan hoge temperaturen geeft geen problemen
 • Hijsgiek van 16 meter
 • Hijscapaciteit maximaal 3.000 kg

Meer weten over minihijskraanverhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op de site van Hoeflon vindt u alle gegevens van deze minihijskraan.

Hoeflon C6E minihijskraan

Twijfelt u of deze Hoeflon minihijskraan wel geschikt is voor uw klus?
We hebben alle minihijskranen op een overzichtelijke pagina gezet! 

Waar kan ik een elektrische minihijskraan huren?
Bij Liftcase in Heinenoord.

Liftcase Minihijskraan verhuur

Minihijskraan verhuur gebaseerd op de behoefte van onze klanten met daarbij gebruik makend van een op maat geschreven hijsplan. Op deze manier garanderen wij u een goed advies vooraf en weet u zeker dat u de juiste hijskraan gaat huren. Of het nu gaat om een industriële verhuizing, kwetsbare kunstobjecten of een fabrieksverhuizing, Liftcase beschik over de juiste hijskraan en denkt graag met u mee. Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk.

Wij zijn altijd bereikbaar
Uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en niet in kantooruren. Wij hanteren korte lijnen, geven snel antwoord en zijn altijd bereikbaar.

Heeft u speciale wensen?
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken met ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en een kei in heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Goed om te weten:
Heeft u snel een van onze minihijskranen nodig, maar geen tijd om deze zelf op te halen? Dan brengen wij onze Hoeflon C1 compacte minihijskraan door middel van onze aanhang, – of vrachtwagen bij u op locatie. Voor interne machineverplaatsing maken wij gebruik van onze transportcarrier.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
 • LIFTCASE kraanverhuur
  Reedijk 7D
  3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid