Kraanverhuur

Liftcase is van alle markten thuis.

Milieuvriendelijke kraan nodig?  De Hoeflon C6E is elektrisch. En, sinds kort, de Hoeflon C30E ook! Moet u tot 22 meter hijsen, met een gewicht tot 750kg? Dan hebben we de Hoeflon C10E direct beschikbaar.

Kraanverhuur bij Liftcase

De vraag naar huurkranen is groot. Wij zijn een klein bedrijf met grote ambitie en werken met een enthousiast ervaren en kundig team van kraanmachinisten. Projecten worden groter en groter, locaties kleiner en lastiger bereikbaar. Onze Hoeflon compacte hijskranen zijn uitstekend inzetbaar op de kleinste locaties en gaan met gemak door iedere inloopdeur.

Hoeflon C1E minikraan huren

Hoeflon C1E minihijskraan

Hoeflon C6E Elektrische minihijskraan huren

Hoeflon C6E Elektrische minihijskraan

Hoeflon C10E minihijskraan huren

Hoeflon C10E minihijskraan

Hoeflon C30E minihijskraan huren

Hoeflon C30E minihijskraan

MAN Autolaadkraan

MAN Autolaadkraan

Kraanverhuur afgestemd op uw behoefte

Kraanverhuur moet volgens ons gebaseerd zijn op de behoefte van onze klanten. Wij werken daarom met een op maat geschreven hijsplan. Zo garanderen wij u een goed advies vooraf en weet u zeker dat u niet met de verkeerde kraan aan het werk gaat. Of het nu gaat om een industriële verhuizing, kwetsbare kunstobjecten of een fabrieksverhuizing, Liftcase beschikt over de juiste hijskraan en denkt altijd met u mee.

Heeft u speciale wensen? Denk dan aan Liftcase en meld die aan ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken ook nog eens met u mee. Wij vinden niet snel iets te gek, en rompslomp, daar houden we niet van. We zijn vooral flexibel en kunnen daarom heel snel schakelen. Onze machines zijn perfect onderhouden, zeer betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten. Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk.

Minikranen brengservice

Belangrijk om te weten: Heeft u snel een van onze minihijskranen nodig, maar geen tijd om deze zelf op te halen? Dan brengen wij onze kraan met onze vrachtwagen bij u op locatie. Voor interne machineverplaatsing maken wij gebruik van onze robuuste en sterke transportcarrier, met accu aandrijving en een eigen gewicht 500 kg. Zijn laadvermogen 1200 kg staat een snelheid van 2,2 km/h niet in de weg. Inclusief draaiplateau, geheel op afstand te bedienen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 0683 09 43 19 en Sander staat u graag te woord.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid