Liftcase zet zich in voor zero emission transport in Binnenstad

Met ons veelzijdige elektrische aanbod van vrachtwagens tot hijskranen werken wij bij Liftcase aan zero emission transport in Binnenstad.

Liftcase gaat voor zero emission transport in Binnenstad!

Elektrische vrachtwagens zijn een belangrijk onderdeel van de toekomstige transportwereld. Liftcase kiest ervoor om de uitstoot van ons wagenpark te verminderen met zero emission transport. Voor steden is schoon en groen rijden een belangrijk maatschappelijk argument om milieuzones in te stellen. Door de inzet van onze elektrische vrachtwagens spelen wij perfect in op de behoefte van onze klanten. Wij leveren een bijdrage aan de verbetering van de luchtkwaliteit en de reductie van stikstofuitstoot. Om die reden zijn onze vrachtwagens goed in te zetten voor stedelijk vervoer. Wij hebben toegang tot bouwplaatsen en Zero-Emission zones in steden. Met onze elektrische vrachtwagens heeft u een groot voordeel dat deze 24 uur per dag de binnensteden in mogen zonder ontheffing aan te vragen.

Bent u nieuwsgierig naar ons elektrisch transport? Of onze elektrische hijskranen? Dan bent u bij Liftcase aan het juiste adres. Met ons veelzijdige elektrische aanbod van vrachtwagens tot hijskranen werken wij aan een duurzame toekomst en aan zero emission transport in Binnenstad.


Elektrische hijskranen

Liftcase verhuurt Hoeflon mini hijskranen, krachtpatsers in de kleine ruimte. Deze elektrische mini hijskranen gaan zelfs makkelijk door een loopdeur. Een minihijskraan huren doe je dan ook bij Liftcase!


Elektrisch transport

Onze elektrische vrachtwagens zijn uitermate geschikt om de levering in stedelijke gebieden uit te voeren. Wij hebben het materieel, de ervaring en de mogelijkheden om elk transport voor u te regelen.

Hoeflon C1E mini hijskraan huren - Zero Emission Transport Binnenstad

Elektrische Volvo

44 ton terreingewicht


300 km rijbereik


Volledig elektrisch


Diverse trailers beschikbaar

Vragen en antwoorden over milieuzones Rotterdam

Waarom heeft Rotterdam de milieuzone aangescherpt voor vrachtauto’s?

Rotterdam heeft al sinds 2007 een milieuzone voor de meest vervuilende vrachtauto’s. In 2016 is de milieuzone voor vrachtauto’s uitgebreid naar de huidige grenzen van de milieuzone. De milieuzone is aangescherpt als voorbereiding op de invoering van een zero emissie zone stadslogistiek in 2025

Zijn er in andere steden ook milieuzones?

Ja, in 13 Nederlandse gemeentes bestaat er een milieuzone voor vrachtauto’s.

Zijn er nog andere gebieden in Rotterdam met toegangseisen voor vrachtauto’s?

Ja, Rotterdam kent nog twee andere gebieden met toegangseisen voor vrachtauto’s:

  • De Milieuzone Rotterdam Maasvlakte met toegangseisen voor milieuzones
  • Een vrachtautoverbod op de ’s-Gravendijkwal en enkele straten daar omheen waar alleen met Zero Emissie-vrachtauto’s mag worden gereden

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid