Wil jij een zeecontainer hijsen?

Het komt voor dat zeecontainers verplaatst dienen te worden. Door de grote van de container en het gewicht is het van belang om dit met het juiste (veilige) materiaal te verplaatsen. Er zijn verschillende soorten containerhaken zoals: de hoekvormige 90° en de gedraaid 45°.

Bij Liftcase hijsen wij zeecontainers met gedraaid 45° containerhaken. Deze haak wordt vastgemaakt aan de zijkant van de hoeken. De haken zijn zo gemaakt dat er gehesen kan worden onder een hoek van 45 graden, bijvoorbeeld met een kettingviersprong. Wanneer de ketting niet op spanning staat, zal de haak niet uit de hoeken vallen.

Maak kennis met onze autolaadkraan, ook wel bekend als dé vrachtwagen met hijskraan. Gaat u deze autolaadkraan huren dan heeft u zowel het transport als ook het hijswerk in één voertuig. Dat scheelt tijd.  En geld. U heeft geen aparte vrachtwagen met een vlakke ondergrond meer nodig. Met onze autolaadkraan kunt u de lading direct van de vrachtwagen halen. Er is geen gedoe met het moeten inschakelen van een aparte kraanwagen. Met onze autolaadkraan kunt u laden, transporteren, hijsen en lossen met slechts één voertuig. Lekker efficiënt.

Uiteraard is de huur van onze autolaadkranen inclusief gecertificeerde en zeer ervaren chauffeurs.

Autolaadkraan 82 t/m M.A.N.

Autolaadkraan 63 t/m hiab

Maximale hijshoogte: 36 meter van zichzelf 42 meter met Jib


Maximale vlucht: 32 meter van zichzelf 38 meter met Extra Jib


Maximaal hijsgewicht: 10.000 kg


Motor: Euro 6


Zwenkbereik: 360°

Autolaadkraan 82 t/m M.A.N.

Autolaadkraan 85 t/m hiab

Maximale hijshoogte: 36 meter van zichzelf  42 meter met Jib


Maximale vlucht: 32 meter van zichzelf  38 meter met Extra Jib  


Maximaal hijsgewicht: 15.000 kg


Motor: Euro 6


Zwenkbereik: 360°

Waarom een autolaadkraan huren?

Uiteraard staat u als klant bij ons centraal. Wij denken vanuit de behoefte van u als onze klant en niet in kantooruren. Wij hanteren korte lijnen, geven snel antwoord en zijn altijd bereikbaar.

Onze machinevloot bestaat uit meer dan alleen de autolaadkraan. Wij verhuren ook Hoeflon mini hijskranen. Heeft u speciale wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, en denken ook nog eens met u mee. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en kunnen heel snel schakelen. De autolaadkraan en onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Goed om te weten: Heeft u snel onze autolaadkraan, transport carrier of een van onze compacte hijskranen nodig, maar geen tijd om deze zelf op te halen? Dan brengen wij onze smartlift door middel van onze vrachtwagen bij u op locatie. Voor interne machineverplaatsing maken wij gebruik van onze transportcarrier.

Waar kan ik een autolaadkraan huren?  Deze is te huren bij Liftcase in Heinenoord.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid