Wil jij puien hijsen?

Puien hijsen en glas zetten zeer specialistisch werk. Onder glas zetten wordt verstaan alle werkzaamheden die verricht dienen te worden voor het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen, zowel in nieuwbouw als bij verbouw of renovatie. En denk ook aan het vervangen van beschadigde ruiten! Ruit hijsen is het in positie brengen van de nieuwe ruit.

Door de huidige energiebesparende eisen die aan beglazing voor huizen, kantoren en gebouwen wordt gesteld, is het gewicht van de gemiddelde ruit aanzienlijk. Om ruiten veilig te kunnen zetten is het slim een minihijskraan te gebruiken. Puien of kozijnen hijsen en ruiten zetten is met een minihijskraan een eenvoudige klus die zodoende veilig uitgevoerd kan worden.

Liftcase beschikt over een meerdere elektrische minihijskranen die perfect geschikt zijn voor glas hijsen en glas zetten. Afhankelijk van het gewicht en de te hijsen hoogte en -afstand kunnen wij de perfecte minihijskraan inzetten. Wij adviseren u hier graag in. Wist u dat al onze minihijskranen inclusief ervaren machinist verhuurd worden?

Onze minihijskranen zijn, zoals wij het noemen, kleine krachtpatsers. Sommigen kunnen meer dan hun eigen gewicht tillen. De kleinste minikraan kan 4 ton tillen met een gieklengte van 22 meter. En toch past deze kraan door een loopdeur (breedte 80 cm) dus geen glas hijs klus is te moeilijk voor ons materieel.

Hoeflon C1E mini hijskraan huren

Hoeflon C1E mini hijskraan huren

Hijscapaciteit 550 kg


Radiografische bediening


Accuaandrijving


Rijden met last

Hoeflon c6 minikraan

Hoeflon C6E mini hijskraan huren

Hijscapaciteit 3000 kg


Gieklengte 16 meter


Volledig elektrisch


Tilt zijn eigen gewicht

Hoeflon c10 minikraan

Hoeflon C10E mini hijskraan huren

Hijscapaciteit 4000 kg


Gieklengte 22 meter


Eigen gewicht 4400 kg


Uiterst precies manoeuvreerbaar 80 cm breed

Hoeflon C30 minikraan

Hoeflon C30E mini hijskraan huren

Hijscapaciteit 9000 kg


Giekvlucht 12,2 meter met jib 20 meter


Hijs hoogte 22 meter


Uiterst precies manoeuvreerbaar, in smalle stand 117 cm breed

Verhuizen, puien zetten, intern verplaatsen… Daar draait een Hoeflon zijn hand niet voor om. Wel zijn draagplateau, want dat is draaibaar.

Waarom een mini hijskraan huren?

Mini hijskranen worden onder andere gehuurd voor bij:

Daar draait een Hoeflon zijn hand niet voor om. Wel zijn draagplateau, want dat is draaibaar. Simpel, draadloos, met de hand te bedienen.

Door middel van onze transportcarrier kunnen we zware goederen op de juiste locatie plaatsen. De transportcarrier is zo ontworpen dat hij eenvoudig door iedere loopdeur past. Daarnaast is er ook rekening gehouden met een maximale hoogte. De carrier heeft een eigen hoogte van slechts 40 cm, waardoor er nog voldoende ruimte overblijft voor de lading. Een extra voordeel is het draaibare plateau, waardoor hij ook nog eens moeiteloos kan manoeuvreren. Met of zonder lading zijn bochten geen probleem voor de carrier. Besturen doe je met de radiografische afstandsbediening, de carrier zelf wordt elektrisch aangedreven.

Deze carrier sluit uitstekend aan op onze Hoeflon minihijskranen. De combinatie carrier en hijskraan zorgt ervoor dat u uw spullen gegarandeerd met een uiterste precisie op de juiste plaats krijgt. Of dit nu gaat om balken of glasplaten, alles is mogelijk.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het transporteren op een schuine helling. De carrier heeft van zichzelf een laag zwaarte punt waardoor hij met gemak iedere helling op of af kan rijden.

De robuuste Transport Carrier is accu aangedreven en heeft een eigen gewicht van 500 kg., inclusief draaibaar plateau. Het laadvermogen van 1200 kg is indrukwekkend te noemen. En dan heeft hij ook nog een snelheid 2,2km/h. Een waar raspaardje onder de transport carriers.

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid