Minikraan huren

Hijsen in moeilijk bereikbare ruimtes? Huur een minikraan!

Liftcase verhuurt Hoeflon minikranen, krachtpatsers in de kleine ruimte. Deze minikranen gaan zelfs makkelijk door een loopdeur. 

Een minikraan huur je voor: 

Minikranen worden onder andere gehuurd voor bij:

  • verhuizen,
  • intern verplaatsen,
  • nauwkeurig in positie brengen van beglazing of stalen balken,
  • kan ook in moeilijk toegankelijke ruimtes.

Daar draait een Hoeflon zijn hand niet voor om. Wel zijn draagplateau, want dat is draaibaar. Simpel, draadloos, met de hand te bedienen.

Door middel van onze transportcarrier kunnen we zware goederen op de juiste locatie plaatsen. De transportcarrier is zo ontworpen dat hij eenvoudig door iedere loopdeur past. Daarnaast is er ook rekening gehouden met een maximale hoogte. De carrier heeft een eigen hoogte van slechts 40 cm, waardoor er nog voldoende ruimte overblijft voor de lading. Een extra voordeel is het draaibare plateau, waardoor hij ook nog eens moeiteloos kan manoeuvreren. Met of zonder lading zijn bochten geen probleem voor de carrier. Besturen doe je met de radiografische afstandsbediening, de carrier zelf wordt elektrisch aangedreven.

Deze carrier sluit uitstekend aan op onze Hoeflon minihijskranen. De combinatie carrier en hijskraan zorgt ervoor dat u uw spullen gegarandeerd met een uiterste precisie op de juiste plaats krijgt. Of dit nu gaat om balken of glasplaten, alles is mogelijk.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het transporteren op een schuine helling. De carrier heeft van zichzelf een laag zwaarte punt waardoor hij met gemak iedere helling op of af kan rijden.

De robuuste Transport Carrier is accu aangedreven en heeft een eigen gewicht van 500 kg., inclusief draaibaar plateau. Het laadvermogen van 1200 kg is indrukwekkend te noemen. En dan heeft hij ook nog een snelheid 2,2km/h. Een waar raspaardje onder de transport carriers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 0683 09 43 19 en Sander staat u graag te woord

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

© 2020 liftcase | Cookiebeleid | Privacybeleid