Ga jij één van onze vacatures vullen?

Wij zoeken een junior autolaad­kraanmachinist

Wij zijn uitgegroeid tot de krachtpatser in hijs en takelwerk. We bezitten een keur aan minihijskranen en autolaadkranen. Elke vaardigheid heeft experts nodig en daarom zijn willen wij ons gezellige team aanvullen met een junior medewerker.

Wat doet een autolaadkraanmachinist
Als autolaadkraanmachinist bij Liftcase ben je dagelijks op pad met één van onze autolaadkranen voor onze opdrachtgevers. Een leuke afwisselende functie. Heb je hier interesse in vul dan de volgende vragen in en wij nemen contact met je op.

Over ons en ons kraanverhuur
Liftcase is ontstaan uit vraag vanuit de praktijk. De vraag om kraanverhuur is groot. Wij zijn een klein bedrijf met grote ambitie en werken met een enthousiast team. Projecten worden steeds groter, locaties kleiner en lastiger bereikbaar. Onze Hoeflon compacte hijskranen zijn uitstekend inzetbaar op de kleinste locaties en passen met gemakt door iedere inloopdeur.

Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en kunnen dus heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Solliciteren? Dit kan ook via whatsapp!

Tip: Waar vind ik de leukste baan? Bij Liftcase in Heinenoord

Zoek jij een leuk bedrijf om stage te lopen?

Je hebt op school gehoord dat je stage moet lopen. Nu is het tijd om jouw geleerde technische kennis in de praktijk te brengen. Dat kan een meewerk- of afstudeerstage zijn. Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die een vakman of vakvrouw willen worden in de techniek. Kom stagelopen bij ons groeiende bedrijf en app Sander (06 830 943 19).

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid