Industriële verhuizing Botlek

Een industriële verhuizing in de Botlek. Het is een heel breed begrip. Liftcase is uw ideale partner bij deze verhuizingen. Wij verzorgen de (interne) verhuizing van machines tot en met complete fabrieksverhuizingen.

De kracht van onze diensten is dat wij beschikken over een compleet machinepark dat met uitstek geschikt is voor het verplaatsen of verhuizen van machines. Onze minihijskranen kunnen al op een zeer kleine ruimte opereren. Vaak is er weinig ruimte om een machine op te tillen maar met een mini kraan is er al gauw ‘ruimte genoeg’. Onze transport carriers worden ingezet om de machine intern te verplaatsen als dit niet mogelijk is met de kraan zelf.

Naast ons machinepark hebben wij gecertificeerde en ervaren machinisten in dienst die de kranen bedienen, zodat u de verhuizing met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Liftcase verzorgt de verhuizingen van complete productielijnen, magazijnen, machines, werkplaatsen, etc in onder anderen de Botlek.

Wij realiseren ons terdege dat de machines die wij voor uw industriële verhuizing verplaatsen, een flinke waarde vertegenwoordigen en dat als deze verplaatst moeten worden, u een partner zoekt die dit veilig en zorgvuldig uitvoert. Het spreekt voor zich dat wij hiervoor passende verzekeringen hebben, mocht er toch iets fout gaan.

Neem contact op met onze industriële verhuizingspecialist
petrochemie bedrijfsverhuizing - Industriële verhuizing Hoeksche Waard

Petrochemical: Industrie voor onze minihijskranen

Het bouwen van en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in de petrochemische industrie is zeer uitdagend en complex. Veel, vaak complexe, componenten moeten vanaf verschillende locaties worden aangevoerd. Het tijdig leveren en installeren van deze componenten vereisen strakke planningen en een gedetailleerde coördinatie.

Naast de fysieke verplaatsingen is dit een logistieke uitdaging. De samenhang met en interactie tussen andere bouw- en installatieactiviteiten maken de coördinatie essentieel om tijdige realisatie te verzekeren. Veiligheidseisen en een foutloze uitvoering vereisen nauw overleg tussen alle partijen. 

Liftcase in de Botlek heeft hierin uitgebreide ervaring. Als gewaardeerde partner bij het installeren en verplaatsen van equipment zijn wij de ideale partner bij deze klussen.

Ons materieel en onze ervaren machinisten zijn voorzien van alle benodigde certificaten en trainingen.

Industriële verhuizing Hoeksche Waard

Interne- en externe verhuizingen

Zoals gezegd verzorgen wij interne als externe industriële verhuizingen. Wij kunnen dit compleet voor u uitvoeren zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Indien u dat wenst coördineren wij de totale organisatie, communicatie en projectbegeleiding van de verhuizing.

Neemt u contact met ons op zodat we samen met u een plan van aanpak kunnen opstellen. Wij streven er naar uw bedrijfs- en productieprocessen zo minimaal als mogelijk te verstoren.

Machineverplaatsing

Machineverplaatsing is vaak het belangrijkste onderdeel bij een industriële verhuizing. Machines zijn vaak niet ontworpen om verplaatst te worden. Als ze toch naar een andere locatie moeten, is specialistisch transport noodzakelijk. Liftcase biedt dit specialistische transport. Onze ervaren machinisten kunnen met ons materieel zelfs in een zeer beperkt werkruimte, machines verplaatsen. Hierbij houden wij rekening met al uw wensen zodat de machineverplaatsing zo min mogelijk impact heeft op uw overige bedrijfsprocessen. Neemt u contact met ons op om te bespreken hoe uw machineverplaatsing zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.
Machineverplaatsing

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid