Wil jij glas laten hijsen?

Glas laten hijsen en glas zetten zeer specialistisch werk. Onder glas zetten wordt verstaan alle werkzaamheden die verricht dienen te worden voor het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen, zowel in nieuwbouw als bij verbouw of renovatie. En denk ook aan het vervangen van beschadigde ruiten!


Glas hijsen is het in positie brengen van de nieuwe ruit. Door de huidige energiebesparende eisen die aan beglazing voor huizen, kantoren en gebouwen wordt gesteld, is het gewicht van de gemiddelde ruit aanzienlijk. Om ruiten veilig te kunnen zetten is het slim een minihijskraan te gebruiken. Glas hijsen en glas zetten is met een minihijskraan een eenvoudige klus die zodoende veilig uitgevoerd kan worden.

Liftcase beschikt over een meerdere elektrische minihijskranen die perfect geschikt zijn voor glas hijsen en glas zetten. Afhankelijk van het gewicht en de te hijsen hoogte en -afstand kunnen wij de perfecte minihijskraan inzetten. Wij adviseren u hier graag in. Wist u dat al onze minihijskranen inclusief ervaren machinist verhuurd worden?


Onze minihijskranen zijn, zoals wij het noemen, kleine krachtpatsers. Sommigen kunnen meer dan hun eigen gewicht tillen. De kleinste minikraan kan 4 ton tillen met een gieklengte van 22 meter. En toch past deze kraan door een loopdeur (breedte 80 cm) dus geen glas hijs klus is te moeilijk voor ons materieel.

Liftcase is de ideale partner bij veilig glas hijsen en glas zetten

Glas Vervoeren

Wij vervoeren glas met gecertificeerde voertuigen en gediplomeerd en ervaren personeel

Glas Zetten

Door onze gediplomeerde en ervaren machinisten kan al het glaswerk worden gezet

Glas Hijsen

Glazen panelen kunnen op elke hoogte worden gebracht middels onze minihijskranen met glaszuigers.

Glas vervoeren

Is het glas nog niet op de juiste locatie? Liftcase heeft diverse vrachtwagens met glasblokken die de ruiten op de juiste locatie kunnen brengen. Wij vervoeren glas voor nieuwbouwprojecten, renovatie, glasreparatie en uiteraard ook voor projecten.

Glas kan horizontaal of verticaal worden vervoerd. Na het vervoer kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen.

Glas zetten

Na het transport van de ruiten moet het glas geplaatst worden. Glas zetten is een van de specialiteiten van onze minihijskraanmachinisten. Glas zetten is dan ook een dienst die Liftcase als de beste beheerst.

Onze vrachtwagens, minihijskranen en glaszuigers zijn optimaal geschikt om glas te zetten. Uiteraard is ons complete machinepark voorzien van de verplichte certificaten en zijn onze machinisten opgeleid om deze klussen perfect voor u uit te voeren.

Glas vervangen

Als een ruit gebroken is, moet deze vervangen worden. Dit betekent dat de ruit eerst verwijderd moet worden. Dit is een klus voor onze minihijskranen met glaszuiger! Onze machinisten zijn ervaren met het vervangen van glas. Zelfs als de ruit flink beschadigd is kan deze netjes en veilig worden verwijderd. Het plaatsen van de nieuwe ruit is uiteraard geen enkel probleem.

Glas hijsen

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid