Ga jij één van onze vacatures vullen?

Wij zoeken een Chauffeur

Ben jij de veelzijdige topchauffeur die binnenkort plaatsneemt achter het stuur van een gloednieuwe vrachtwagen? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Wat doet een chauffeur
Als chauffeur bij Liftcase, krijg je de kans om met onze state-of-the-art elektrische vrachtwagen naar onze klanten te rijden. Geen dag is hetzelfde, want de ladingen variëren en de routes zijn uitdagend en divers. Dankzij de elektrische meeneemheftruck kun je zelfstandig te werk gaan, waardoor je niet hoeft te wachten op de losmogelijkheden bij de klant. Dit is echt een baan voor iemand met diverse vaardigheden, omdat we soms ladingen binnen het open transport met Zero Emission naar bouwlocaties moeten vervoeren.

Bij Liftcase werk je samen met een gedreven team dat trots is op hun vak en de transporten die we voor onze klanten uitvoeren. Zelfs als je nog niet in het bezit bent van de vereiste certificaten, zoals een VCA-certificaat of een heftruckcertificaat, bieden wij je de mogelijkheid om deze opleidingen te volgen!

Liftcase is een geweldig bedrijf waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en op professioneel niveau te opereren. Je wordt onderdeel van een hecht team en geniet van een collegiale sfeer. Het salaris is marktconform, en we bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Wacht niet en vul de hiernaast staande vragen in, daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Tip: Waar vind ik de leukste baan? Bij Liftcase in Heinenoord

Waar zou je graag voor solliciteren?
Ben je in het bezit van een groot rijbewijs?
Heb je al ervaring met een autolaadkraan?
Heb je ervaring met een mini kraan?
Per wanneer kun je beginnen?
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Zoek jij een leuk bedrijf om stage te lopen?

Je hebt op school gehoord dat je stage moet lopen. Nu is het tijd om jouw geleerde technische kennis in de praktijk te brengen. Dat kan een meewerk- of afstudeerstage zijn. Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die een vakman of vakvrouw willen worden in de techniek. Kom stagelopen bij ons groeiende bedrijf en app Sander (0186 – 511007).

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid