Ga jij één van onze vacatures vullen?

Wij zoeken een Autolaadkraan machinist

Ben jij die autolaadkraan machinist die houdt van een uitdagende en afwisselende functie? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!  

Wat doet een autolaadkraan machinist
Als autolaadkraan machinist bij Liftcase ben je dagelijks op pad met één van onze autolaadkranen voor onze opdrachtgevers. Een leuke afwisselende functie. Je bent verantwoordelijke voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden en het vervoeren van goederen. Denk bijvoorbeeld aan  het transporteren en plaatsen van bijvoorbeeld glas en hijsen van constructie. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden, rijdt verschillende routes en komt bij uiteenlopende klanten. Veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij jou voorop.

Over ons en ons kraanverhuur
Liftcase is ontstaan uit vraag vanuit de praktijk. De vraag om kraanverhuur is groot. Wij zijn een klein bedrijf met grote ambitie en werken met een enthousiast team. Projecten worden steeds groter, locaties kleiner en lastiger bereikbaar. Onze Hoeflon compacte hijskranen zijn uitstekend inzetbaar op de kleinste locaties en passen met gemakt door iedere inloopdeur.

Door gebruik te maken van het juiste materieel bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk. Niks is te gek, wij houden niet van rompslomp, zijn flexibel en kunnen dus heel snel schakelen. Onze machines zijn goed onderhouden, betrouwbaar en wij staan voor een goede service naar al onze klanten.

Wacht niet en vul de hiernaast staande vragen in, daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tip: Waar vind ik de leukste baan? Bij Liftcase in Heinenoord

Waar zou je graag voor solliciteren?
Ben je in het bezit van een groot rijbewijs?
Heb je al ervaring met een autolaadkraan?
Heb je ervaring met een mini kraan?
Per wanneer kun je beginnen?
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Zoek jij een leuk bedrijf om stage te lopen?

Je hebt op school gehoord dat je stage moet lopen. Nu is het tijd om jouw geleerde technische kennis in de praktijk te brengen. Dat kan een meewerk- of afstudeerstage zijn. Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die een vakman of vakvrouw willen worden in de techniek. Kom stagelopen bij ons groeiende bedrijf en app Sander (0186 – 511007).

Small cranes, Big performances.

Lift uw project naar
een hoger niveau.
CONTACT
LIFTCASE kraanverhuur
Reedijk 7-B5
3274 KE Heinenoord

0186 - 511 007
info@liftcase.nl
AANGESLOTEN BIJ

© 2020 - 2024 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid

Neem contact met ons op
  • LIFTCASE kraanverhuur
    Reedijk 7D
    3274 KE Heinenoord

Volg ons op:
Aangesloten bij:

© 2020 - 2022 Liftcase kraanverhuur | Cookiebeleid | Privacybeleid